Sugar Bear Hair

Sugarbearhair Hair Vitamins zijn zachte haar vitamine gummybeertjes. De hair vitamine zorgt voor mooi, lang, gezond en glanzend haar en stopt de haarbreuk. Sugarbearhair Hair Vitamins is een revolutionaire haar vitamine met de smaak van bessen. Hierdoor wordt het nemen van deze vitamines een stuk aantrekkelijker! De haar vitamines bevatten vitamine A, C, D, E, B6, B12 en verschillende actieve mineralen voor een optimaal en langdurig resultaat. Sugarbearhair Hair Vitamins voeden het haar van binnenuit en verbeteren de algehele conditie van het haar. Sugarbearhair Hair Vitamins zijn er voor mannen én vrouwen en voor alle haartypen, voor iedereen dus! Sugarbearhair zijn niet voor niets de #1 best verkochte haarvitamines sinds 2016!

De vitamines van Sugarbearhair worden geproduceerd in de VS en worden strict gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit door de FDA (Food and Drug Administration). Enkel de beste ingrediënten worden gebruikt. 

De vitamines van Sugarbearhair bevatten geen hormonen en zullen de groei van het lichaamshaar niet beïnvloeden. Daarnaast bevatten de vitamines geen gelatine, zuivel, gluten, soja of pinda’s. De vitamines van Sugarbearhair zijn volledig vegetarisch en bevatten de helft minder suiker dan vergelijkbare vitamine gummybeertjes. Sugarbearhair Hair Vitamins hebben geen bijwerkingen, het is verstandig eerst de ingrediëntenlijst te bekijken om te zien of er niets in zit waar je allergisch voor bent. 


- Lang en sterker haar

- Voedt je haar van binnenuit

- Verbetert uw algehele gezondheid

- Verhoogt de sterkte van het haar

- Verbetert de elasticiteit van het haar

- Stopt haarbreuk


Hoe smaken de Sugar Bears? 

De Sugar Bears zijn absoluut heerlijk! Er is een 

verscheidenheid aan smaken getest en daaruit is besloten dat van deze combinatie van bessen iedereen zal genieten!


1 maand Supply: 

Bevat 60 Sugar Bears


Aanbevolen hoeveelheid:

2 Sugar Bears per dag gedurende 30 dagen. 


Ingrediënten: 

Deze vegetarische vitaminen bevatten vitamine A,

vitamine C, vitamine D, vitamine E, vitamine BG, foliumzuur vitamine B12, biotine, panththeenzuur, jodium, zink,Choline, lnositol als actieve vitaminen en mineralen.
Happy Hairservice is de groothandel voor Sugar Bear Hair in Nederland. Bestel direct via de webshop of, als je nog geen account hebt, vraag een login aan.

(Let op: alleen kappers kunnen Sugar Bear Hair kopen via Happy Hairservice).