Over ons

Welkom bij Happy Hairservice

Bij Happy Hairservice zorgen we voor “onze” kappers! Al ruim 35 jaar staan wij als kappersgroothandel in het teken van professionele daadkracht en dienstbaarheid. Op alle mogelijke manieren ondersteunt Happy Hairservice de kappersbranche: met hoogwaardige kappersbenodigdheden, productadvies, cursussen, demonstraties en zelfs saloninrichting.

Onze doelstelling bij al onze activiteiten is het ondersteunen van kappers in de breedste zin van het woord. Happy Hairservice levert niet aan consumenten en dit is een bewuste keuze. Zo bent u als kapper verzekerd van exclusieve producten. Bovendien denkt Happy Hairservice met u mee over nieuwe mogelijkheden en kansen voor uw zaak. Elkaar vooruithelpen is onze missie.

Het kloppende hart van Happy Hairservice is ons enthousiaste team van medewerkers. Elke dag zorgen zij voor een vriendelijke en correcte afhandeling van uw order/vraag/verzoek. Bent u opzoek naar een bepaald product of wilt u graag advies op maat? Neem dan contact met ons op: 010 – 411 55 55.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste producten op het juiste tijdstip te ontvangen. Daarom versturen wij elke zending met de uiterste zorg.

Besteld u voor 14:00? Dan heeft u het pakket de volgende dag al in huis. Kan het niet wachten tot morgen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel op Zeppelinstraat 57, 2652 XB, Berkel en Rodenrijs

Maandag besteld voor 14.00 uur wordt dezelfde dag verzonden

Maandag besteld na 14.00 uur wordt dinsdag verzonden

Dinsdag besteld voor 14.00 uur wordt dezelfde dag verzonden

Dinsdag besteld na 14.00 uur wordt woensdag verzonden

Woensdag besteld voor 14.00 uur wordt dezelfde dag verzonden

Woensdag besteld na 14.00 uur wordt donderdag verzonden

Donderdag besteld voor 14.00 uur wordt dezelfde dag verzonden

Donderdag besteld na 14.00 uur wordt vrijdag verzonden

Vrijdag besteld voor 14:00 uur wordt dezelfde dag verzonden*

Indien u op zaterdag gesloten bent kunt u dat aangeven, uw zending word dan op maandag verstuurd.

Vrijdag besteld na 14:00 uur wordt maandag verzonden

Zaterdag, zondag besteld wordt maandag verzonden