Kappersgroothandel uitsluitend voor professionals

Over ons

Bij Happy Hairservice zorgen we voor "onze" kappers! Al bijna 35 jaar staan wij als groothandel in het teken van professionele daadkracht. Op alle mogelijk manieren ondersteunt Happy Hairservice de kappersbranche: met hoogwaardige kappersbenodigdheden, productadvies, cursussen, demonstraties en zelfs saloninrichting.

Onze doelstelling bij al onze activiteiten is het ondersteunen van kappers in de breedste zin van het woord. Happy Hairservice levert niet aan consumenten en dit is een bewuste keuze. Zo ben je als kapper verzekerd van exclusieve producten. Bovendien denkt Happy Hairservice met je mee over nieuwe mogelijkheden en kansen voor jullie zaak. Elkaar vooruit helpen is onze missie!

Het kloppende hart van Happy Hairservice is ons enthousiaste team van medewerkers. Elke dag zorgen zij voor een vriendelijke en correcte afhandeling van uw order/vraag/verzoek.

Happy Hairservice is gefocust op de wensen en behoeften van professionele kappers. Wij zijn betrokken in onze aanpak en helder in onze afspraken. Als geregistreerde klant kun je bestellen via onze webshop, per telefoon of zelf producten uitzoeken in onze winkel in Rotterdam. Onze medewerkers en vertegenwoordigers op de weg helpen je graag bij het maken van een passende keuze. Tevens versturen wij ook 6 keer per jaar een actiefolder met aanbiedingen en relevante nieuwtjes. Als groothandel telt ons magazijn duizenden artikelen; wij houden een zeer groot aantal merken en producten op voorraad. Deze diversiteit in aanbod en flexibiliteit in levering onderscheidt ons in de markt.

Waarom kiezen voor Happy Hairservice?

  • Exclusief voor de kapper
  • Altijd betrouwbaar
  • Snelle leveringen
  • Eerlijke adviezen
  • Diep en breed assortiment
  • Goede persoonlijke service