Merken

Bij Happy Hairservice hebben we een groot aanbod van diverse merken. Klik op de ABC balk om direct door te gaan naar je favoriete merk!


Uitgelicht: Maria Nila

Maria Nila Hair Care is een Zweedse haarverzorgingslijn ontwikkeld om aan de hedendaagse individuele behoeften te voldoen. Het bevat cashmere zijde, deze zijde dringt op gemakkelijke wijze diep de haarschacht binnen en maakt het haar gezond en glanzend. NMF is de enige samenstelling van hydraterende stoffen die identiek zijn aan de stoffen van je eigen lichaam. Maria Nila Haarverzorging geeft je haar de voeding die het nodig heeft.

Het hoofdkantoor en de fabriek van Maria Nila  zijn gelegen in het zuiden van Zweden met een staf van 35 mensen werkende aan productie, marketing en sales onderzoek. Nieuwe producten worden ontwikkeld in een goed uitgerust laboratorium met behulp van moderne technologie. Een nieuw geopende educatieve studio is gelegen in het centrum van Stockholm met een Internationaal Creatief Team welke shows en seminars verzorgt. LaPerle Haarverzorging AB volgt de internationale kwaliteitsnormen ISO 9001 en strenge kwaliteitstesten. Geen van de producten is getest op dieren en alle ingrediĆ«nten worden geproduceerd volgens INC's, CTFA's en de EU normen.