Saloninrichting

Salon Ambience Italië, opgericht in Reggio Emilia in 1989, heeft in een korte periode zijn positie ingenomen in de kappers- en schoonheidswereld. Vandaag de dag is Salon Ambience een van de belangrijke firma’s in zijn sector en exporteert producten van de hoogste kwaliteit over de gehele wereld.

De producten, die het handelsmerk Salon Ambience dragen, zijn vandaag synoniem voor creativiteit en duurzaamheid. Ze hebben niet alleen tot doel om de werkplek van de klant te verbeteren, maar ook om de kwaliteit van het werk zelf te verhogen, door het scheppen van een prettige en ontspannen atmosfeer die de kapper vrijheid geeft van expressie in zijn werkomgeving.


Kom eens langs in onze showroom op Zeppelinstraat 57, 2652 XB, Berkel en Rodenrijs. U kunt voor de deur parkeren en de koffie staat klaar!
Product spotlight!

Geniet van alle innovatie en de bijzondere kwaliteit van de Salon Ambience producten, zonder de tijdloze stijl van traditie teniet te doen, met de gloednieuwe Hannah bedieningsstoel. De essentiële en moderne vorm van de stoel wordt versterkt door de elegante, verchroomde armleuningen die de Hannah een klassieke uitstraling geven en die perfect een "evergreen" stijl voor elke salon creëren.


De anatomische stoffering van de rug en de zitting, met twee verschillende hardheden, die speciaal ontworpen is met in achtneming van de beginselen van ergonomie, geeft een totaal comfort aan de styling stoel. Tot slot maakt de Hannah stoel het mogelijk om een identieke uitstraling in het styling en het wasgedeelte van de salon te hebben.


Deze bedieningsstoel geeft, in combinatie met de gloednieuwe Salon Ambience washunit Compact, een eenheid van mode en stijl. De stoel Hannah is beschikbaar in de 50 kleuren van onze stalenkaart zonder extra kosten.