BaBylissPRO

BaByliss is ontstaan door de Franse kapper René Lelièvre. In de jaren ’60 had hij een kapsalon aan de Avenue Emile Zola in Parijs en ontwikkelde de eerste elektronische krultang voor consumenten. Inmiddels is in Frankrijk onze naam een begrip geworden. Een krultang wordt niet ‘krultang’ genoemd, maar een Ba-By-liss (en dan op z’n Frans uitgesproken).

Doordat we ooit zijn ontwikkeld door een kapper, en nog steeds iedere dag met professionals werken, weten we wat de wensen zijn van de professionals; langere snoeren, lichtere motoren en gebruik te maken van hoogwaardige materialen welke lang meegaan. Om onderscheid te maken in onze producten voor de consument en voor professionals, gingen we in 1999 voor de professionals verder onder de naam BaBylissPRO. Zo konden we onze expertise onder deze divisie extra benadrukken.


Inmiddels verkopen we meer dan 1 miljoen föhns per jaar aan professionals in Europa, Noord- en Zuid-Amerika. Het hoofdkantoor van BaBylissPRO zit tegenwoordig in Nice en heeft verschillende R&D centers in België, Italië en China. Innovatie staat voorop. Hier worden alle ideeën van ons, maar ook zeker van de klant/consument werkelijkheid.


Bij BaBylissPRO geloven we in onze kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook in een goede service én tevreden klanten. We leggen je graag uit hoe onze haarstylingtools werken, laten zien hoe je ze kunt combineren met andere stylingproducten en geven handige tips, tricks en educatie. Ben je niet tevreden? We helpen je graag.