Vitality's Zero Vegan

Respect voor de wereld is één van de grote trends die nu leeft. De moderne consument is zich meer dan ooit bewust van hun impact op onze wereld. Meer en meer kiezen consumenten voor natuurvriendelijke producten, adopteren ze een “groene levensstijl” en geven ze de voorkeur aan bedrijven die bewust bezig zijn met vergroening.


Veel mensen kiezen hiermee voor een plantaardige levenswijze waarbij ze zo min mogelijk gebruik willen maken van dierlijke producten. Veel cosmetische bedrijven zijn druk bezig met deze trend. Juist om deze reden heeft Vitality’s ervoor gekozen om de Zero Vegan lijn te ontwikkelen, om hiermee aan de wens van de consument van vandaag én morgen te voldoen.

De 3 pilaren van technologie

diamond-skin-protection

De Diamond Skin Protection technologie verlaagt het risico op irritatie en allergieën. Deze organische verbinding met hydraterende eigenschappen helpt de huid beschermen tegen de aanval van kleurstoffen zonder de kracht te verminderen.

sweet-protection

Het Sweet Protection complex bevat plantaardige eiwitten en esters. De eiwitten combineren de filmvormende en herstructurerende eigenschappen met het vermogen om de door traditionele oppervlakte-actieve stoffen veroorzaakte irritatie te verminderen. De esters werken samen met de opperhuid en verbeteren zo de bescherming. Ze versterken de vetbarrière en gaan uitdroging van de huid tegen.

shine-complex

Het Shine Complex is een mix van actieve bestandsdelen (esters van isostrarinezuur en melkzuur) met hydraterende, verzachtende, filmvormende en versoepelende werking. Met dit speciale mengsel zijn we in staat een glanzende, stralende en lang houdende kleur te creëren.

De 3 groene pilaren

natuurlijkeing

83% van de ingrediënten zijn van natuurlijke afkomst. Hiermee kiest Vitality’s voor een gezond en natuurlijkvriendelijk product. Door zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te gebruiken laat Vitality’s haar visie voor de toekomst goed zien.

vegan

De Zero Vegan is 100% veganistisch ontwikkeld. Dit betekent dat er geen dierlijke ingrediënten worden gebruikt voor de ontwikkeling van dit kleurproduct. Met deze bewuste keuze denkt Vitality’s mee met de professionele stylist over de wereld van morgen.

organic-extracts

De biologische extracten van groene thee, aloë vera, heemst, paardenstaart en tijm zorgen met hun antioxidanten en verzachtende kenmerken dat kleur van het haar beschermd wordt en dat het haar zijdezacht aanvoelt na de behandeling.

De 3 pilaren van een zachte formule

zonderammoniak

De nieuwe Vitality’s Zero Vegan is samengesteld zonder ammoniak. Hierdoor kun je in alle veiligheid tot 4 tinten oplichten.

lichtgeparfumeerd

Een zachte, romige textuur die mild geparfumeerd is met de bloemige noten van viooltjes en ylangylang

zonderppd

In de nieuwe Zero Vegan is PPD vervangen door PTD, waardoor u hetzelfde resultaat krijgt, zonder allergie problemen. PTD vermindert de kans op een allergische reactie met ruim 50%.

Ter introductie van de Vitality's Zero Vegan hebben wij voor u 3 pakketten samengesteld.


Test pakket:

4 Tubes Vegan Zero 100ml (6/0 - 6/34 - 7/0 - 8/0)

1 Fles activator 1000ml 7,5%

1 Papieren kleurenkaart


Medium pakket:

15 Tubes Vegan Zero 100ml naar keuze

2 Flessen activator 1000ml naar keuze

Salonmarketing pakket inclusief kleurenkaart


Large pakket:

30 Tubes Vegan Zero 100ml naar keuze

3 Flessen activator 1000ml naar keuze

Salonmarketing pakket inclusief kleurenkaart


Het test pakket is online te bestellen, wilt u een ander pakket samenstellen? Neem dan telefonisch contact op met uw vertegenwoordiger of onze winkel.

Digitale kleurenkaart


De Vitality’s Zero Vegan biedt 46 nuances die zijn geïnspireerd op het licht en de reflecties uit de natuur voor een glanzende en intense kleur. De kleurenkaart is opgebouwd in 10 kleurfamilies. Je kunt de kleuren gemakkelijk onderling met elkaar mengen.


Wil je alle kleuren van Vitality's Zero Vegan zien? Druk dan op de knop hieronder voor de digitale kleurenkaart.


*Let op, de kleurenkaart is alleen ter referentie, kleuren kunnen afwijken afhankelijk van het beeldscherm waarop je de kleurenkaart bekijkt.

Hoe gebruik je de Vegan Zero?